Flesje bestellen

Als je een aantal verschillende remedies hebt gekozen, kun je door mij een gebruikersflesje van 30 ml. laten klaarmaken met daarin de gekozen remedies. Het gebruikersflesje is een handig knijpflesje met spraykop. (Zie de pagina Gebruik en dosering.)

Je kunt een gebruikersflesje bestellen door het bestelformulier volledig in te vullen. Het flesje kost € 13,50 (gratis verzending in Nederland. Verzenden naar België gaat via een tussenpersoon in België). Na ontvangst van het bestelformulier, stuur ik je een betaalverzoek via WhatsApp of krijg je de betaalgegevens per e-mail toegestuurd. Na ontvangst van het bedrag stuur ik je zo snel mogelijk het gebruikersflesje met een gebruiksaanwijzing toe.

Als blijkt dat de remedies niet aanslaan – binnen enkele weken weet je dat wel – kun je je keuze herzien en nog een ander flesje laten samenstellen of je kunt kijken of een andere therapie of begeleiding wenselijk is. Het kan ook zijn dat er andere dingen naar boven komen, waarvoor je de remedies wilt inzetten.

Veel kinderen reageren goed op de Bach Bloesem Remedies, maar soms is het nodig om aanvullende mogelijkheden te onderzoeken. De Bach Bloesem Remedies vervangen reguliere medicijnen niet. Maar zij kunnen een goede aanvulling zijn op bijvoorbeeld de behandeling van een huisarts of specialist. Bij twijfel kun je altijd advies vragen aan je huisarts of therapeut.